Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: A balhés francia Spanyolországban folytathatja! – Sajtóhír

A francia L’Équipe értesülései szerint Hatem Ben Arfa karrierjét a La Liga újonca készül megmenteni.

(Kép: as.com)

Gondolná az ember, hogy ahogy telik-múlik az idő annál tapasztaltabb lesz valaki, netán sikerül lehiggadnia. Hatem Ben Arfára ez nem igaz.

A már 31 esztendős, kétségkívül kiváló képességekkel rendelkező, ám legalább ennyire balhés és kiszámíthatatlan francia szélső július elseje óta nem először tengődik klub nélkül.

Ben Arfa legutóbb a Paris Saint-Germain kötelékéhez tartozott, ahol két év alatt mindössze 32 mérkőzésen sikerült pályára lépnie, többnyire csereként. A tunéziai születésű játékos párizsi időszaka vége felé már jóformán csak az edzéseket – vagy a rossz nyelvek szerint azokat sem – látogatta. Így tehát egyáltalán nem lehet meglepetés, hogy a francia sztárcsapatnál nem marasztalták.

Ben Arfa most Spanyolországba menekülhet, ahol a Rayo Vallecanonál látnak potenciált a szerződtetésében. A La Ligába a másodosztály megnyerésével feljutó piros-fehérek képviselői L’Équipe szerint a spanyolországi Vallecas-ban már tárgyalnak a játékos képviselőivel a közös folytatásról.

Ahogy a L’Équipe is említi, a Rayo a nagy esélyes Ben Arfa szerződtetésére, ugyanakkor a francia Bordeaux is érdeklődik, így a spanyolok nem húzhatják sokáig az időt.