Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Svéd válogatott támadót vett kölcsön a Leverkusen! – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy a szezon végéig kölcsönvette az RSC Anderlecht svéd válogatott támadóját, Isaac Kiese Thelin-t… 

A Bayer Leverkusennél bizonyíthat a 2018/2019-es idény folyamán a svéd válogatott Isaac Kiese Thelin, aki az előző kiírást a szintén belga élvonalban érdekelt Waasland-Beveren színeiben töltötte. A 26 esztendős támadó tagja volt az idei világbajnokságon a negyeddöntőig menetelő svéd nemzeti csapatnak, Thelin szinte minden mérkőzésen lehetőséghez jutott, de rendre csak csereként. 

Isaac Kiese Thelin a 2017/2018-as szezonban remek teljesítményt nyújtott a Waasland-Beveren csapatában, hiszen 36 találkozón 19 gólig jutott. Az Anderlechtnél nem kapott túl sok esélyt a bizonyításra, ahová 2017 januárjában kölcsönbe került, majd nyáron végleg szerződtette őt a belga együttes. Belgium mellett játszhatott hazájában, azaz Svédországban illetve Franciaországban megfordulhatott a Bordeaux színeiben.