Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok középpályást igazolna az AC Milan – sajtóhír

Olaszországi sajtóhírek szerint a Serie A-ban szereplő AC Milan együttese egy világbajnok középpályással erősítene. A hírek szerint a milánói klub egyik alapemberét is hajlandó lenne „feláldozni” érte.

Másfél év után elköszönhet Párizstól Draxler. (kép: eurosport.de)

Először a Corriere dello Sport, majd szép sorban több olasz portál is lehozta, hogy Milánó piros-fekete felében egy újabb nagy volumenű igazolást hajthatnak végre. A pletykák szerint a Rossonerrinél szemet vettetek Julian Draxlerre, a PSG világbajnok középpályására.

A 24 esztendős német válogatott labdarúgó még 2017 januárjában igazolt a francia sztárcsapathoz, ahol nem igazán tudott alapemberré válni Unai Emery irányítása alatt. Thomas Tuchel érkezésével azonban változhatna a csapatban betöltött szerepköre, de a német edző érkezése nem garancia erre. Ennél fogva nem meglepő, hogy a Milan radarjára is felkerült a játékos.

A hírek szerint az olasz klub akár Ricardo Rodriguez játékjogát is hajlandó lenne odaadni Draxlerért. Ez azonban egy kicsit merésznek tűnik, ugyanis a svájci balbekk alapember Gennera Gattuso együttesében. A másik lehetséges opció, amit a sajtó emleget az az, hogy kölcsönben érkezhetne a német.