Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Everton kölcsönvette a Chelsea védőjét! – hivatalos

Nem aprózta el az átigazolási piac végét a Marco Silva által irányított Everton. Mint ismert, a liverpooli “kékek” három nagy fogást is bejelenthettek tegnap, hiszen csatlakozott hozzájuk Yerry Mina, André Gomes, illetve Bernard Duarte is…

Ma pedig egy újabb nagy fogást jelenthetett be az Everton, hiszen a liverpooli alakulat kölcsönvette a Chelsea kétszeres francia válogatott középhátvédjét, Kurt Zouma-t, aki az előző idényt a Stoke Citynél töltötte. Újdonsült csapatában az ötös mezszámot fogja viselni. 

Kurt Zouma-t 2014 januárjában a St. Etienne-től igazolta le a Chelsea 14,6 millió euró ellenében, de a 2013/2014-es idény hátralevő részét a francia együttesnél töltötte. A londoni gárda akkori trénere, José Mourinho szépen lassacskán beépítette a kezdőbe, majd a 2015/2016-os kiírás folyamán pedig a Chelsea alapembere lett. A nem túl jól sikerült szezon ellenére ő mindenképpen pozitív értelemben lógott ki a csapatból, ám balszerencséjére összeszedett egy rendkívül komoly sérülést. A Chelsea színeiben minden frontot egybe véve 71 mérkőzésen lépett pályára.