Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztárigazolást jelenthet be ma a Sevilla – sajtóhír

A spanyol élvonalban (La Liga) szereplő Sevilla együttese sajtóhírek alapján a mai nap egy igencsak komoly transzfer létrejöttét jelentheti be hivatalosan. A jól informáltak szerint a Milan csatára érkezik a klubhoz.

Rövid ideig tartott Silva számára a milánói kaland. (kép: marca.com)

Az andalúz együttes ezen a nyáron már több komoly igazolást is végrehajtott, s most jöhet az újabb. A világ vezető sportportáljai is egyaránt beszámoltak róla, hogy a Milan portugál válogatott csatára, André Silva ma érkezik a csapathoz orvosi vizsgálatra. Távozását az is bizonyítja, hogy a támadó kimaradt a Rossonerri hétvégi Real Madrid elleni barátságos mérkőzésre készülő keretéből.

Az információk szerint a Sevilla egyelőre csak kölcsönbe veszi meg a játékost, melynek díja 5 millió euró lesz, majd a szezon végén további 30 millió euróért meg is vásárolhatja végleg. A labdarúgót a Milan egyébiránt tavaly 38 millió euróért szerződtette a Portótól, de Silva számára nem igazán jött be az olasz labdarúgás. Minden sorozatot figyelembe véve a milánói klub színiben 40 meccsen csupán 10-szer volt eredményes a 22 esztendős csatár.