Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerb tehetség a Marseille célkeresztjében! – sajtóhír

A L’Equipe információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique de Marseille szeretné szerződtetni a Vladan Milojevic által irányított Crvena Zvezda tehetséges támadóját, Nemanja Radonjicsot… 

A francia napilap úgy értesült, hogy a Rudi Garcia vezette Olympique de Marseille 10 millió eurós ajánlatot tett Nemanja Radonjic játékjogáért cserébe. A Crvena Zvezda mindössze 22 esztendős, ötszörös szerb válogatott támadója remek teljesítményt nyújtott az eddigi Bajnokok Ligája selejtező mérkőzéseken, hiszen 6 mérkőzésen 4 gólt szerzett. 

Nemanja Radonjic tavaly nyáron került a Crvena Zvezda kötelékébe. Eleinte inkább kiegészítő játékosnak számított, majd a szezon második felére kétségtelenül alapemberré vált. A 2017/2018-as idényben minden frontot egybe véve 39 találkozón lépett pályára, melyek során 7 találatot és 8 gólpasszt jegyzett. Tagja volt egyébként az oroszországi vb-n részt vevő szerb válogatottnak, az ifjú támadó csereként kétszer is pályára léphetett.