Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új otthonra talált Alessio Cerci – hivatalos

Az elmúlt idényt az olasz élvonalból (Serie A) kieső Hellas Veronánál töltő, s 24 meccs alatt mindössze három találatra képes Alessio Cerci a minap új állomáshelyre talált, méghozzá a vándormadár támadó egy számára eddig ismeretlen országba csöppent. A török első osztályú újonc Ankaragücü a minap “Keresztapához” méltó fogadtatásban részesítette a 31 éves csatárt.

(Fotó: Ankaragücü SK Twitter)

Az egykori válogatott támadó a 2013-2014-es idényben – Ciro Immobilével együtt – a Torinóban élete szezonját futotta (13-szor volt eredményes), majd mindketten külföldre távoztak, s mindketten alaposan felsültek következő csapataiknál. Azóta annyi a különbség, hogy Immobile később a Laziónál megtalálta számításait és a Serie A társgólkirálya lett, ezzel szemben Cerci továbbra is száguld lefelé a lejtőn.

Az ominózus 2013-2014-es szezon óta írd és mondd összesen nyolc gólt szerzett bajnoki mérkőzésen, melyből négyet 2016 tavaszán a Genoánál eltöltött kölcsön alatt. Cerci a “Bikáktól” az Atlético Madridhoz távozott, ahonnan kölcsönben a Grifoni mellett a Milannál is eltöltött egy felejthető időszakot, és tavaly a kiesőnél sem tudott húzóemberré válni.

Az Ankaragücü tavasszal a másodosztály megnyerésével jutott fel a Süper Ligbe, és a Galatasaray elleni hazai fiaskóval nyitotta a török pontvadászatot.

(Fotó: Ankaragücü SK Twitter)