Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb brazil a PSG-ben? – sajtóhír

A spanyol Cadena SER információi szerint Neymar, Thiago Silva, Marquinhos és Dani Alves után augusztus végéig egy ötödik brazil játékos is csatlakozhat a Paris Saint-Germain keretéhez.

(Fotó: Daily Express)

A forrás tudni véli ugyanis, hogy a 33 esztendős balhátvéd Filipe Luis elvágyódik az Atlético Madridtól, s miután a “Matracosok” több hosszabbítási kísérlete kudarcba fulladt, a hó végéig tartó átigazolási időszakban végleg sor kerülhet a felek közti válásra. A brazil bekk távozási szándékának prózai oka lehet, méghozzá hogy a csapaton belüli hierarchiában immár a nála több mint 10 évvel fiatalabb, friss világbajnok Lucas Hernandez számít első számúnak a posztján.

Filipe Luis az egy Chelseanél eltöltött 2014-2015-ös idényt leszámítva 2010 óta szolgálja a madridi együttest, s hosszú időn keresztül Simeone elnyűhetetlen alappillére volt, ám sérüléseiből kifolyólag az elmúlt szezonban már csupán 20 bajnokin számolhattak vele.

A PSG két győzelemmel kezdte a francia bajnokságot, bár a szombati Giungamp elleni mérkőzés a vártnál nehezebbre sikeredett.