Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„A Juve nem rosszabb a Real Madridnál”

A szakértők szerint most vagy soha: huszonhárom év után a frissen csatlakozott Cristiano Ronaldoval a fedélzeten meg kell nyernie a Bajnokok Ligáját a Juventus-nak. A klublegenda Dino Zoff szerint a keret most már optimális a végső sikerre.

A már 76 esztendős Zoff 1972 és 1983 között viselte a Juventus (kapus)mezét, és azóta is élénken foglalkoztatja a klub élete, még ha már jó ideje a futballnyugdíjasok boldog éveit is tölti. Zoff szerint Cristiano Ronaldo leigazolása nem csinál a torinói együttesből „Real Madridot”. A legenda szerint arról van szó, hogy a portugál zsenivel végre szintet léphet a Juve, és öt Bajnokok Ligája-döntős vereséget követően végre összejöhet a trófea megszerzése is.

„A Juventus nem gyengébb a Real Madridhoz képest sem a középpályán, sem a támadósorban. Egyáltalán nem rosszabb. Lehet, hogy győzni fognak a BL-ben, lehet, hogy nem. De látom, hogy papíron a Juventus nem rosszabb a Real Madridnál. Cristianoval nincs semmilyen probléma. Allegri mindenkinél jobban tudja, hogy mi a megoldás.”

– utalt Zoff a károgókra, akik máris negatív kritikával illeték a csapatot, amiért nehezen verték meg a hétvégén a Chievot, ráadásul Ronaldo-gól nélkül.