Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: távozott a középpályás

Amint várható volt az átigazolási időszak lejárta előtt szakított egymással Vadócz Krisztián és a Budapest Honvéd. A kispesti nevelésű középpályás az Európa-liga meccsek miatt, illetve a formában tartás végett szerződött nevelőklubjához, most pedig az augusztus 31-ei zárás előtt még szakítottak felek, hogy bármikor új egylethez igazolhasson.

A kispestiek hivatalos weboldalukon az alábbi közleményben tudatták az elválást:

“A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a Budapest Honvéd FC és Vadócz Krisztián. A Krisztián által a Honvédnál töltött rövid idő mindkét fél legnagyobb megelégedésére telt el, de Krisztián úgy döntött, hogy még szeretné a következő egy-két évet külföldön tölteni. Klubunk köszöni Krisztián hozzájárulását a Honvéd eddigi sikereihez, és további sok sikert kíván elkövetkező külföldi megméretéséhez.”

A középpályás tehát ismét külföldre készül, aki korábban Franciaországban, Skóciában, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Indiában, Svájcban, Ausztráliában és Hongkongban futballozott. Vadócz ebben a szezonban a kispestiek összes tétmérkőzésén kezdő volt: az NB I-ben hat, az Európa-liga-selejtezőben négy meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett. Úgy hírlik, ismét a távol-kelet felé veheti az irányt.

Honlapunk már akkor írt arról, hogy Vadócz távozhat, mikor a posztjára a cseh Piliket szerződtették.