Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepő helyre igazolt a bohém támadó!

A hétfő esti órákban a spanyol harmadosztályban (Segunda División) szereplő UD Ibiza kitett egy fotórejtvényt közelgő, új igazolásáról, melyből a csapat mezén csak a számot és két betűt hoztak nyilvánosságra.

Természetesen erre a szemfüles olasz szurkolók és sportlapok azonnal lecsaptak, és mindenki tudni véli, hogy a rejtegetett új igazolás Marco Borriello lesz – minden jel erre mutat!

A jelenleg 36 esztendős csatártól egész pályafutása során nem állt távol a féktelen szórakozás és a viharos nőügyek, nem egyszer a pályán nyújtott teljesítménye helyett/mellett sokkal inkább ezekkel került fel az újságok címlapjára. Ráadásul a bulvárlapok néhány hete arról számoltak be, hogy Borriello Ibizán három korábbi, félmeztelen Playboy-modell társaságában fürdőzött, múlatta az időt, és a napokban éppen Ibizáról posztolt a közösségi oldalára. S mi több, évek óta a 22-es mezszámban futballozik.

A nápolyi származású támadó karrierje csúcsán megfordult az AC Milan, az AS Roma és a Genoa csapataiban, legeredményesebb egyéni idényét pedig a 2015-2016-os kiírásban teljesítette a Cagliari labdarúgójaként, amikor 16 bajnoki találat mellett egy Coppa Italia-meccsen négy (!) gólt lőtt, így 20 gólos szezont futott – először, 34 évesen.

A tavalyi évadot a Serie B-s bajnokként az élvonalba feljutó SPAL csapatában töltötte, de közelében sem volt egy évvel korábbi termésének, mindössze egy gólt szerzett, és a ferrarai csapat szurkolói gyenge, lélektelen szereplése miatt a távozását követelték.

Borriellót a nyár korábbi szakaszában több olasz másodosztályú csapattal hozták hírbe, de úgy látszik, hogy lejjebb találja meg a számára ideális környezetet, és végre találkozhatunk egy olyan egykori kiválósággal, aki nem az Egyesült Államokba vagy Kínába megy haknizni, levezetni, hanem megteszi mindezt a közelben, egy festői környezetű, pezsgő szigeten, ahová bizonyára nem a futball és még csak nem is feltétlenül a vaskos fizetés, hanem sokkal inkább az éjszakai életet vonzotta őt.