Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U21-es francia válogatott csatárral erősítene a Dortmund – sajtóhír

Paco Alcacer szerződtetése után a Bundesligában szereplő Dortmund együttese még egy támadóval erősítené meg a támadószekcióját. A hírek szerint egy fiatal, francia csatár érkezhet az átigazolási piac utolsó napjaiban.

A Le 10 Sport című francia magazin számolt be arról, hogy a Borussia Dortmund szemet vetett a skót Celticben futballozó Moussa Dembelére. A 22 esztendős csatárt jelenlegi csapat 15-20 millió euróért elengedné, ami a német sztárcsapat számára nem jelentene gondot, ugyanakkor nem a sárga-fekete alakulat az egyetlen érdeklődő.

Több francia lap információi alapján Dembelét a Mraseille és a Lyon is vinné, ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a játékos ügynöke jelenleg Németországban tartózkodik. Ebből kifolyólag a labdarúgó vélhetően a Bundesligában fog kikötni.

A francia U21-es válogatott támadó 2016 óta erősíti a Celtic együttesét, ahol ezidáig 94 meccsen szerepelt, s ezeken 51 gólt szerzett. Szerződése 2020. júniusáig köti őt klubjához, piaci értékét a transfermarkt.de 7 millió euróra becsüli.