Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Franciaországba a vb-t is megjárt szenegáli csatár – sajtóhír

Különböző lapértesülések szerint a Torino csapatában létszámon felülivé váló Mbaye Niang hamarosan visszatérhet Franciaországba, ahol a 23 éves szenegáli támadó karrierje első szakaszát töltötte.

A L’Equipe információi szerint a Breotonok immár hetek óta le szeretnék igazolni a szertelen csatárt, akinek azonban egy eddig meg nem nevezett klub magasabb fizetést és Bajnokok Ligája-szereplést ígérne.

Pályafutása során 10 alkalommal lépett pályára Szenegál válogatottja színeiben, részt vett az idei világbajnokságon, ahol a lengyelek elleni győzelem alkalmával megszerezte első – és eddigi egyetlen – gólját a nemzeti csapat mezében.

Niang az elmúlt idényben négy gólt szerzett a Torino alkalmazásában, az idei szezonban még nem lépett pályára sérülés miatt. 2012 óta játszik Olaszországban, az AC Milanban voltak jobb időszakai, de többször kölcsön adták: a Rossoneri égisze alatt szerepelt a Genoában, valamint az angol Watford és a francia Montpellier csapatában. Azt megelőzően még a Caen együttesében debütált a francia élvonalban.