Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két új csatár Újpesten, a védő távozott

Az átigazolási időszak utolsó napjait alaposan meghúzzák Újpesten. Olyan, mintha ők erre a pár napra készültek volna, s az előző két hónap csak dísznek volt. Tischler Patrik a Honvédhoz írt alá, Viktor Angelov minden bizonnyal hazatért. Kálnoki Kis Dávid távozása még nem hivatalos, ellenben Pávkovics Bencét az idény végéig kölcsönvette a Debrecen. Délelőtt pedig két új csatár szerződtetését jelentették be Lukács Dániel a Honvédtól, a kongói Rossy Lubaki ghánai SMS Balende együttesétől írt alá.

Tischler, Angelov és Kálnoki Kis ügyével már foglalkoztunk, így róluk bővebben most nem írunk. Ma délelőtt az Újpest hivatalos weboldalán jelentette be az eddig ismeretlen kongói focista szerződtetését:

(ujpestfc.hu)

“Örömmel tudatjuk kedves lila-fehér szurkolóinkkal, hogy a mai napon klubunk szerződést kötött Rossy Lubakival. A villámgyors kongói labdarúgó agilis, támadó szellemű futballista, aki nagyon boldog volt, hogy egy ilyen nagy múltú csapat tagja lehet. Lubaki játékengedélyének intézése folyamatban van, amint minden hivatalos papír elkészül, akkor már a pályán is Nebojsa Vignjevic segítségére lehet. Üdvözöljük új szerzeményünket, reméljük sok szép emléket szerez majd fanatikusainknak!”

ujpestfc.hu

Nem sokkal később pedig arról számoltak be, hogy sikerült megegyezniük a Budapest Honvéddal Lukács Dániel kölcsönvételéről. Mint ismert a héten Tischler Patrik épp az ellenkező irányba mozdult el a több játéklehetőség reményében. Lukács a szezont kiválóan kezdte, hiszen az első két bajnokin két góllal vétette magát észre. Az elmúlt hetekben viszont N’Gog és Tischler szerződtetése miatt háttérbe szorult, így nem meglepő, hogy a több játéklehetőség reményében új helyen próbálja ki magát.

dvsc.hu

Kora este pedig újabb friss hír érkezett Újpestről. A lila-fehérek weboldala és a debrecenieké is egyszerre számolt be róla, hogy Pávkovis Bence a Lokinál folytatja. A mohácsi születésű Pávkovics Bence a Pécs és az MTK Budapest korosztályos csapataiban futballozott, mielőtt leigazolták az újpestiek. Az NB I-ben 37 mérkőzést játszott, amely alatt 1 gólt lőtt, épp a Lokinak 2017. szeptember 30-án, a Szusza-stadionban.

Információink szerint a nap folyamán még további bejelentés(ek) várhatóak a Megyeri úton.