Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: egy fiatal kölcsönben, balhátvéd jött

Az átigazolási időszak utolsó napján sem állt meg az élet a Budapest Honvédnál, hiszen pár fiatal focistát kölcsönadtak, a több játéklehetőség reményében. Lukács Dániel Újpestre történő elengedéséről már mi is beszámoltunk, most pedig Tömösvári Bálint távozásáról adhatunk hírt. Az ifjú csatár Kaposváron játszik a 2018/19-es idényben. Nem csak távozó érkező is volt az utolsó nap, a nigériai Daniel Stephen Adayiló ugyanis aláírt a Honvédhoz.

Bíró – Balmazújváros, Herjeczki – Gyirmót, Tömösvári-Kaposvár

Tömösvári Bálint 2016 őszén mutatkozott be az NB I-ben a Ferencváros elleni bajnokin, majd 2017 tavaszán újabb két meccsel növelte NB I-es meccseinek számát. A 2017/18-as idényben a “fiatalszabály” egyik élvezője lehetett volna, hiszen az 1998-ban született csatár, ugyebár 97 utáni született focista volt. Ennek ellenére csak 11 meccsen vetette be Erik van der Meer, majd Supka Attila. Igaz jobbára középpályásként játszott, amely nem az igazi posztja. A mostani idényben még nem lépett pályára. Mivel az NB II-ben az 1998 után született focisták közül kettőt pályára kell küldeni, így kapóra jött a kaposvári lehetőség mindkét félnek. A csatár így játékban lesz, a Kaposvár pedig nyert egy tehetséges focistát.

Daniel Stephen Adayilóval a nigériai bal oldali védővel ellenben szerződött a Kispest. Igaz a szerződés időtartamáról eleddig nem sikerült bővebb információt megtudni. A transfermarkt.de adatbázisában nem találtunk ilyen nevű focistát.

Szintén érdekesség a Honvéddal kapcsolatban, hogy a játékoskeret menüpontot böngészve napok óta nem találni Cipf Dominik nevét a támadók között. (még az NB III-as játékoskeretben sem)