Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A horvát kapitány nagyon beleszállt Cristiano Ronaldóba!

Már-már cirkusz szerű bohózat az, ami Cristiano Ronaldo és a meg nem kapott év játékosa díj nyomán zajlik, és nemhogy csillapodna, egyre csak nő a feszültség, ugyanis egyre többen találják meg a portugál klasszist nem éppen sportszerű magaviselete végett. Az aranylabdákat jó volt átvenni, az ex-csapattárs sikere viszont helyszíni megjelenést és tiszteletet sem érdemelt…

Idén a monacói BL-sorsolással egybekötve adta át az UEFA az év játékosa díjat, valamint több nívós egyéni elismerést. Hosszú idő után nem Lionel Messi, vagy Cristiano Ronaldo lett a győztes, utóbbi ezen meg is sértődött, olyannyira, hogy el sem ment az átadó ünnepségre. Ezzel nem tisztelte meg ex-csapattársát, az idei győztest Luka Modricot, és a futballszerető közeget. Az infantilis, sportszerűtlen, és otromba viselkedés pedig kiverte a biztosítékot sokaknál, hiszen másnap a Juventus edzője Allegri – ebbőlis lehet még komoly feszültség – elkotyogta, hogy Ronaldo megsértődött, ezért maradt távol az eseménytől. Ezt tetézte testvére, valamint menedzsere kirohanása a médiában, a ringbe pedig még a Juventus is belépett.

A Ronaldo-ügy egyik főszereplője Zlatko Dalic  lett, a horvátokkal vb-ezüstöt szerző szövetségi kapitánya, Luka Modric honfitársa kimondta ország és világ előtt sokak véleményét:

Ez csak azt bizonyítja, amit eddig is tudtunk: Ronaldo egoista. Én nem akarnám őt a saját csapatomban tudni. Ő az a játékos, akinek mindegy az eredmény, az a lényeg, hogy ő gólt lőjön.”