Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszország: Di Natale munkát vállalt! – hivatalos

A keddi napon hivatalosan is bemutatásra került Antonio Di Natale az olasz másodosztályban (Serie B) szereplő Spezia stábjában, ahol korábbi trénere munkáját segítheti a folytatásban.

A 40 esztendős egykori csatár, aki 209 találatával a Serie A történetének valaha volt hatodik legeredményesebb játékosa, 2016-os visszavonulása óta először vállal munkát a labdarúgásban. Munkakörének hivatalos megnevezése “technikai összekötő”, a játékosok és az edzői stáb közti kommunikációért felelhet, illetve első sorban a csapat támadásainak fejlesztésében, tréningezésében segédkezhet.

“Toto” Di Natale aktív karrierje túlnyomórészét két csapatnál töltötte, az Empoliban (1994-2004) és az Udinesében (2004-2016), s különösen utóbbinál ikon státuszt épített fel magának, neve túlzás nélkül állíthatóan egybeforrt a Friuli klub történetével.

A két forduló után 3 ponttal rendelkező Spezia vezetőedzője az a Pasquale Marino, aki 2007 és 2010 között több ízben is Di Natale edzője volt az Udinesében, vélhetően leginkább miatta döntött a csapatnál való munkavállalás mellett.

Az olasz másodosztályú bajnoksággal kapcsolatos további, naprakész információkért kövesd rendszeresen társoldalunkat, a Serie B magyar oldalt!