Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Németország: Kroos érdekes képet alkotott a Man. City kiválóságáról!

Azok után, hogy visszakerült a német válogatottba Leroy Sané, a németek körében igen vegyes lehet a megítélése a Manchester City kiválóságának. Erről árulkodnak a csapattárs Toni Kroos szavai is.

(Kép: as.com)

Mint ismert, a nyári világbajnokság előtt is témát szolgáltatott Sané azáltal, hogy Joachim Löw nem vitte el magával a nyári világbajnokságra. Toni Kroos szavai után talán pontosabb képet kapunk arról, hogy miért is döntött így akkor a kapitány.

“Sané a világ legjobb játékosa lehet, de szüksége van olyan emberekre, akik megmondják neki, hogy pontosan mit és hogyan is kellene csinálnia. Emellett saját magán is dolgoznia kell még!” – Így Kross a németek franciák elleni Nemzetek Ligája találkozója előtt.

“Guardiola azért is hagyja ki őt mostanság, hogy némiképp provokálja, hiszen egyértelmű, hogy ki kell hozni Sanéból mindazt, ami benne rejlik. Amikor a legjobbjára képes, különös dolgokat adhat nekünk a válogatottnál is. Sanénak ugyanis olyan képességei vannak, amelyek keveseknek a nemzeti csapatnál. Ezt viszont bizonyítani kell a pályán!” – Folytatta a Real kiválósága, majd igen érdekesen folytatta gondolatmenetét.

“Amikor elnézem Sané testbeszédét, olyan érzésem van, mintha nem igazán érdekelné őt, hogy nyer vagy veszít a csapata. Ezen feltétlenül változtatnia kell majd!” – Jegyezte még meg Kroos.