Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Löw kihirdette a német válogatott keretét

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, hogy kik lesznek ott a német válogatott soron következő mérkőzésein. 

Forrás: gala.de

Joachim Löw német szövetségi kapitány bejelentette azt a 23 játékost, akik ott lesznek a válogatott soron következő két mérkőzésén. Németország először Franciaországgal találkozik a Nemzetek Ligájában szeptember 6-án, majd három nappal később Peruval játszik felkészülési mérkőzést.

Löwnek bizalmat szavazott a szövetség a borzalmas világbajnoki szereplés után, így most kell bizonyítania, hogy megérdemli, hogy továbbra is a német válogatott szövetségi kapitánya  legyen.

Mesut Özil visszavonulása miatt nincs ott a keretben, amit Löw annyival kommentált, hogy nem tudott még beszélni az Arsenal középpályásával, de úgy véli, a játékos vádjai hamisak. A nagy nevek közül Sami Khedira maradt még ki, ott lesz viszont Leroy Sane, aki a világbajnokságra nem kapott meghívót a német szakembertől. Löw három újoncnak is lehetőséget ad majd Thilo Kehrer (PSG), Nico Schulz (Hoffenheim) és Kai Havertz (Bayer Leverkusen) személyében.

A német válogatott 23 fős kerete: