Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid visszatér Neymarhoz! – sajtóhír

Az idei nyáron Cristiano Ronaldo távozását követően a Real Madridnál elmaradt a hangzatos sztárigazolás, jelenleg éppen arra helyezik a hangsúlyt, hogy sokkal egységesebb lett a csapat a portugál csillag nélkül, ám tény, hogy a világsztár által gerjesztett médiafelhajtás, marketing, mezeladások csökkentek, s már csak emiatt is szükség lesz újból egy valódi sztárra Madridban.

A francia Le10Sport információi szerint ennek érdekében a blancók jövő nyáron komolyan meg fogják kísérni Neymar leigazolását a Paris Saint-Germain-től, és állítólag már fel is vették a kapcsolatot a brazil játékmester édesapjával az esetleges klubváltása ügyében.

A 26 éves brazil csatár egy évvel ezelőtt, átigazolási világrekordot jelentő 222 millió euróért igazolt a francia fővárosba a Barcelonától, és 2022-ig szóló szerződést kötött a PSG-vel.

A Barcában eltöltött négy szezon alatt 186 mérkőzésen 105 gólt szerzett, de nagyszerű egyéni villanásai mellett sokszor képtelen volt beállni a sorba, hogy a csapat érdekeit helyezze előtérbe. Ettől függetlenül mindenképpen pikáns lenne, ha a Real Madrid színeiben visszatérne Spanyolországba, és mondjuk majd egy El Clásicón szembe találná magát korábbi csapatával.