Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Előrébb tart, mint CR vagy Kane ennyi idősen!”

Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate szerint Marcus Rashford különleges tehetség, akinek időt kell hagyni ahhoz, hogy igazán kibontakozhasson.

(Kép: as.com)

“Rashford különleges tehetség. Emlékeznünk kellene arra, hogy ennyi idősen Harrye Kane még csak nem is játszhatott a Tottenham felnőtt csapata közelében. Cristiano Ronaldo pedig Rashfordhoz hasonlóan már bontogatta a szárnyait, de a portugál sem szerzett annyi gólt akkoriban, mint Rashford.” – Idézik az angol lapok Southgate szavait.

“Rashford nagyon sok meccsen játszik egy szezonban. Lehet, hogy nem rendszeresen, hiszen nem mindig kezdő a klubjában. Ugyanakkor nagyon elégedett vagyok vele, és örülök annak, hogy amikor elmegy a válogatottból újra nagy önbizalommal futballozik. Meg lehet érteni a frusztrációját azt illetően, hogy nem rendszeresen szerepel a klubjában, ugyanakkor neki is tisztában kell lennie azzal, hogy a Man. Unitednél hatalmas a konkurencia.” – Folytatta a “háromoroszlánosok” kapitánya, aki ezzel az utalással meglepőnek tűnhet, de nem José Mourinhoba, az MU menedzserébe kívánt “beleszállni”.

“Tudom, hogy Mourinho nagy rajongója Rashfordnak! Menedzserként nagyon nehéz helyzetben van, hiszen rengeteg jó játékosa van, és a top kluboknál hatalmas a verseny a kezdőcsapatba kerülésért. Nem az én feladatom beleszólni bármelyik menedzser munkájába, de azt tudom, hogy Mourinho pontosan tisztában van játékosai képességeivel és helyzetével.”  – Tette még hozzá Southgate.