Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme Douglas Costa magyarázata a minősíthetetlen magatartására

Ahogyan arról beszámoltunk, a Juventus tegnapi győztes találkozójának hajrájában Douglas Costa a kiállítás sorsára jutott, miután az ellenfelével való szóváltás és fizikai törlesztés után közvetlen közelről arcon is köpte Federico Di Francescót.

A csereként pályára lépő 28 éves brazil szélső vélhetően több meccses eltiltásra számíthat majd a fegyelmi bizottság soron következő ülésén. Ki-ki döntse el, hogy mennyire védhető a magyarázata, melyet a közösségi médiában posztolt:

“Nem tudjátok, hogy mit mondott nekem, de mindegy is… Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, aki érintett a történtekben, mert tényleg nagyot hibáztam.”

Costa az első négy forduló alatt egyszer kezdőként, háromszor csereként jutott szóhoz a Juventusban, most pedig biztos, hogy néhány meccstől el fogják meszelni, és alighanem keményen meg kell majd küzdenie ahhoz, hogy legközelebb újra lehetőséget kapjon a hasonló kihágásokat abszolút nem toleráló Massimiliano Allegritől.

Az említett poszt alá egyébként a Juventus korábbi francia bekkje, a szintén nem éppen jófiú Patrice Evra hozzászólása sem volt utolsó: “Azt ugye tudod, hogy a Juventus szimbóluma egy zebra? Nem pedig egy láma…”