Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb sima győzelmet aratott a Sevilla – videóval

A hétközi, Real Madrid elleni fölényes sikerét követően ezúttal is nagyon simán nyert a Sevilla együttese a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a La Liga 7. fordulójában. Az andalúz együttes ezzel együtt legutóbbi két meccsén csupán egy gólt kapott, és hatot szerzett!

Újból nagy volt az öröm a Sevillánál, megintcsak simán nyert az andalúz klub! (forrás: twitter.com/SevillaFC)

A hétközi Real Madrid ellen hazai pályán aratott sikerét követően a Sevilla csapata ezúttal idegenben játszott a La Liga, vagyis a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában. Az andalúz együttes mai ellenfele az Eibar volt.

Elég korán, már a 8. percben előnyt szerezhetett volna a hazai együttes, de Orellana próbálkozása elkerülte a sevillai klub kapuját. A 12. minutumban villant a Sevilla, de Sarabia közeli lövését könnyen tudta védeni Dmitrovic hálóőr. Ezek után igazán nem adódott lehetőség az első játékrészben, ám egyszer még kaput talált a Sevilla, de gólt a vendég együttes sem tudott szerezni, míg az Eibar a szünetig nem tudta eltalálni ellenfele kapuját. Ezzel szemben a hazai együttes nagy mezőnyfölényben tudott futballozni a meccs első felében.

A fordulást követően hamar megtört a jég, és megszületett a találkozó első gólja! A 47. percben Jesus Navas passzát követően Andre Silva tudott eredményes lenni (0-1)! Nem sokkal később egyenlíthetett volna az Eibar, ám Enrich szöglet utáni fejese a kapu fölött hagyta el a játékteret az 55. percben. Ám ezután sem telt el sok idő, és már a Sevilla tehetett szert kétgólos előnyre, ugyanis az 58. minutumban Cote kezezése miatt büntetőt végezhetett el az andalúziai együttes! A labda mögé Banega állt, aki a tizenegyest értékesítette is az 59. percben, mellyel már kettővel ment a vendég alakulat (0-2)!

A maroknyi Sevilla-tábor tagjai is ünnepelhettek (forrás: twitter.com/SevillaFC)

A legvégén jött a kegyelemdöfés, vagyis a vendégek harmadik gólja! A ráadás 4. percében duplázta meg saját találatai számát Banega (0-3)! De ezzel még nem alakult ki a végeredmény, hiszen a legeleslegvégén szépített a hazai gárda, melynek zseniálisra sikeredett gólját a hosszabbítás 10. percében szerezte Jordan (1-3)! A második félidőben egyszer, a góljánál talált kaput összességében az Eibar, amely hiába futballozott a szünet után is óriási mezőnyfölényben, önmagában ez mit sem ért, miközben ellenfelük összes kísérlete ráadásul kapura is ment! A Sevilla ezzel tehát újból győzni tudott, méghozzá úgy, hogy a Real Madrid után immár az Eibart is lenullázta ugyanúgy, mint a Királyiakat, és összesen ezen a két meccsen 6 gólt szerzett! Az andalúz csapat ha csak ideiglenes is, de ezzel a sikerével a Barcelona mögé feljött a tabella második helyére, ám jön még a madridi derbi, és ha a Real esetlegesen nyer, akkor a Királyi Gárda áll majd az élre 7 fordulót követően.

La Liga, 7. forduló
Eibar – Sevilla • 1-3 (0-0)
Gólszerzők: Jordan (90+10.), ill. Andre Silva (47.), Banega (59. – büntetőből; 90+4.)

VIDEÓ HAMAROSAN!