Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: A Milan hátrányból, az Arsenal könnyedén nyert – videóval

Az Európa-liga csoportkörének második fordulójában az E és az F jelű négyesekben egyaránt az összes nagyobb nevű csapat győzni tudott, még ha két helyszínen egy darabig komoly meglepetés is érett.

E-csoport:

Qarabag – Arsenal 0-3 (0-1)
Gólszerzők: ill. Sokratis (4.), Smith-Rowe (53.), Guendouzi (80.)
Vorszkla – Sporting CP 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Kulach (10.) ill. Montero (90.), Cabral (90+3.)

A csoport két favorit Nyugat-európai csapata a távoli Keletre látogatott, s kettejük közül az Arsenal tartalékosan is rendkívül magabiztosan hozta a kötelezőt Azerbajdzsánban már a negyedik minutumtól vezetve; ellenben a Sporting CP csak a hosszabbítás perceiben végrehajtott, pazar fordításnak köszönhette, hogy elkerülte a sokáig kinéző fiaskót ukrán ellenfele vendégeként, ami akár a forduló legnagyobb meglepetése is lehetett volna.

A csoport aktuális állása

 


F-csoport:

AC Milan – Olympiakosz 3-1 (0-1)
Gólszerzők: Cutrone (70., 79.), Higuain (76.) ill. Guerrero (14.)
Real Betis – Dudelange 3-0 (0-0)
Gólszerzők: Sanabria (57.), Lo Celso (80.), C. Tello (88.) ill.

Az AC Milan a vártnál talán jobban megszenvedett az Olympiakosz ellen, a görögök egy korai fejessel gyorsan magukhoz ragadták a vezetést, a Gattuso-brigád pedig csak a térfélcserét követően tudott fordítani a csereként beszálló Patrick Cutrone duplája jóvoltából. Miközben a másik találkozón az első körben a Olympiakosszal ikszelő Real Betis három második félidei találattal múlta felül luxemburgi ellenfelét.

A csoport aktuális állása