Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: végre megállapodtak az új mezgyártóval!

Hosszú huzavona végére tett ma pontot az angol Premier League-ben küzdő Arsenal együttese. A londoni együtteshez visszatért a világ talán legemblematikusabb sportszergyártó cége, az Adidas. Jöjjenek a részletek!

A német Adidas még 1986 és 1994 között öltöztette az „Ágyúsokat”, akik aztán húsz esztendőn keresztül voltak egy gyümölcsöző kapcsolatban a Nike „istállójában”. Aztán Arsene Wenger és a menedzsment jobb ajánlat nem lévén 2014-ben a Pumánál kötött ki, amely a szurkolók (akiknek véleménye a legfontosabb ebben a témakörben) szerint csak évről évre egyre silányabb garnitúrákkal öltöztette a szeretett klubjukat.

Már jó ideje az Adidas hús megérkezéséről szóltak a hírek, ám a megegyezés eddig nagyon távolinak tűnt. Azonban ma kora délután az Arsenal a hivatalos média csatornáin keresztül örömmel jelentette be, hogy a következő szezontól már a német cég öltözteti a csapatot. A pontos részletek még nem hivatalosak, de állítólag az Adidas a következő öt szezon során 60 millió fonttal fogja szponzorálni a londoniakat.

Állítólag a Pumanak sem kell szomorodnia, hiszen az Arsenal helyett egy másik angol topcsapattal, a Manchester Cityvel fog megegyezni.