Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: „Malcom nagyon motivált”

Már a FociClub.hu is többször beszámolt róla, hogy a brazil Malcom csalódásként éli meg eddigi barcelonai karrierjét, hiába lehet olyan nagyszerű játékosok csapattársa, mint Lionel Messi. A minap a szélső ügynöke, Junior Minguella nyilatkozott pártfogoltjáról.

Ugyan sokáig az AS Roma tűnt befutónak a nyáron, végül az FC Barcelona rálicitált az olasz klubra, és a Girondins Bordeaux együttese végül a Camp Nouba engedte el a legértékesebb játékosát.

Azonban hiába a nagy dérrel-dúrral megvásárolt Malcom 41 millió eurós vételára, a tehetséges szélső mindössze kétszer kapott lehetőséget csereként a spanyol bajnokságban. Ráadásul Ernesto Valverde mester csak 25 percet adott így is neki, ami vajmi kevés a bizonyításhoz. Az egyelőre ismeretlen, hogy miért a kevés lehetőség, miközben a kezdőcsapat egyre fásultabbnak tűnik. Korábban Malcom a közösségi médiában és a Bibliában próbált menedékre lelni, ám ezt a kitörését aligha fogadták örömmel a Barca illetékesei.

A 21 éves brazil jó eséllyel már a válogatott szünet után lehetőséget fog kapni, ha az edzés munkájával és a hozzáállásával sem lesz gond. Erre utalt ügynöke, Junior Minguella is:

„Minden játékosnak szüksége van egy adaptációs időszakra, és játékpercekre a saját érdekében. Eddig még ezt ne kapta meg, de bizonyítani fog, ha játszhat. Nem tetszik neki ez a helyzet, de koncentrál és nagyon motivált.”

– fogadkozott pártfogoltja helyzetét illetően a menedzser.

A másik nyári érkező, Arturo Vidal is elégedetlen a hírek szerint.