Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nasri visszatérhet Angliába – sajtóhír

Az Arsenal és a Manchester City korábbi játékosa, Samir Nasri a legfrissebb lapinformációk szerint hamarosan akár vissza is térhet Angliába, legalábbis egy Premier League-csapat komoly érdeklődést mutat a szerződtetése iránt.

A Daily Mail értesülései szerint ugyanis az angol bajnokság 11. helyén álló Everton vette fontlóra Nasri leigazolását, aki jelenleg klub nélküli és jövő hónapban jár le az eltiltása, melyet februárban szabtak ki rá egy pozitív doppingtesztet követően.

A 31 esztendős francia támadó középpályás karrierje zenitjét a Szigetországban töltötte, lévén 2008 és 2011 között az Arsenalt erősítette, 2011-től 2016-ig pedig a Manchester Cityben játszott. Ezt követően a 2016-2017-es idényben kölcsönben a Sevillában szerepelt, majd az elmúlt idényben egy öt hónapos periódust a török Antalyaspor alkalmazásában töltött.

A forrás szerint a kétszeres PL-győztes Nasri a liverpooli “Kékek” középpályájának kreativitást adhat, amennyiben meg tud küzdeni a játéklehetőségért például Gylfi Sigurdssonnal vagy Richarlisonnal.