Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger már nagyon közel a visszatéréshez!

Az elmúlt évad vége óta munkanélküli Arséne Wenger egy kisebb pihenőt követően rövidesen újra belevágna az edzői teendőkbe, és lapértesülések szerint néhány topcsapatnál már szóba is került a rutinos francia szakember neve.

A Le Parisien riportja szerint például a Bayern München vagy a Real Madrid csapatánál köthet ki az Arsenal egykori stratégája, miután a bajorok nem elégedettek Niko Kovaccsal, a “Királyi Gárdánál” pedig Julen Lopetegui helye kezd egyre komolyabb veszélybe kerülni.

A közelmúltban olyan híresztelések is napvilágot láttak különböző forrásokban, melyek Wengert az Egyesült Államok vagy Kína válogatottjának szövetségi kapitányaként látták volna, de állítólag a Paris Saint-Germain is tárt karokkal várná őt sportigazgatóként, sőt extrém esetben akár Valverdét is válthatná a Barcelona kispadján a spanyol Sport nevű lap szerint.

A 68 esztendős francia szakember 1996 és 2018 között irányította az Arsenal együttesét, neve túlzás nélkül állíthatóan örökre egybeforrt az “Ágyúsokéval”, legnagyobb sikerei közé a londoni gárdával a három PL-, és a hét FA-Kupa-elsőség sorolható.