Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazai pályán botlott, így már nem hibátlan a Juve! – videóval

Nagy meglepetésre az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 9. fordulójában Torinóban ikszelt a címvédő Juve a Spal vendéglátójaként, ezzel pedig már nem százszázalékos az Allegri által irányított legénység!

Ronaldo góljával vezetett is a Juve, mégis megvan az első torinói botlás a szezonban a címvédő részéről! (forrás: twitter.com/juventusfc)

Az olasz bajnoki címvédő Juventus a Serie A 9. fordulójában ma a Genoa vendéglátója volt Torinóban.

A hazaiak voltak a találkozó toronymagas esélyesei, ennek megfelelően pedig próbált is bekezdeni a Juve Ronaldo révén. A portugál klasszis már a 3. percben lövéssel próbálkozott, ám az mellé ment. A 10. minutumban is Ronaldo villant, aki ballal talált kaput, ám Radu így is védeni tudott. A 14. percben állt legközelebb Ronaldo és ezzel Juventus a gólszerzéshez, de Cuadrado beadása után a portugál fejese a felső lécen csattant! Sok helyzete után a 18. minutumban csak összejött a gólszerzéshez Ronaldo részéről! A portugál gólvágó Cancelo megpattanó lövése után juttatta a labdát a genovai csapat kapujába (1-0)! Ronaldo elképesztően az elemében volt, ám a 23. percben is hárította lövését Radu. A 35. minutumban is kapura lőtt volna Ronaldo, de ez egy védőn megpattant, és “csak” szöglethez jutott a Juve. A félidő végére feljegyezhettük a Genoa első lövését is, melyre a 44. percig kellett várni. Ekkor Romulo próbálkozott, ám lövése a nézőtéren kötött ki! Juventus előnnyel ért véget az első félidő tehát, melynek végén nem hosszabbított a játékvezető.

A folytatás után hamar betalált volna a Juve, ám egy szögletet követően a 47. percben Benatia fejese mellé ment. Az 53. minutumban Piatek egyenlíthetett volna, de Szczesny védeni tudta a bal alsó sarokba tartó lövést! Három perccel később is Piatek próbált betalálni, ám ezúttal nem talált kaput, amikor is fejjel vette volna azt be. A jég a 67. percben tört meg, amikor Bessa egy jó beadást követően fejjel egyenlített (1-1)! Szinte azonnal ezután újból vezetést szerezhetett volna a Juve, ám a 69. minutumban a beadás után Ronaldo fejese mellé ment! A 74. percben Pjanic is próbálta megszerezni a vezetést a Juve javára, lövése viszont kevéssel kötött ki a kapu mellett! Két perccel ezután Dybala lőhetett kapura jó helyzetből, ám ez is mellé ment! A 80. percben fejjel is a vezetés megszerzésére tört a Juve, de Mandzukic próbálkozását védte Radu, így “csupán” szögletet kapott a torinói gárda. A végéig már igazán komoly lehetőség nem jött össze, így újabb gól sem született, így már nem százszázalékos a bajnoki címvédő Juventus!

Serie A, 9. forduló
Juventus – Genoa • 1-1 (1-0)
Helyszín: Allianz Stadion, Torinó. Vezette: Federico La Penna
Gólszerzők: Ronaldo (18.), ill. Bessa (67.)
Sárga lapok: Benatia (30.), ill. Romero (9.), Criscito (71.), Pandev (90.)
Kiállítás: