Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho a Barca által figyelt védőt akarja – sajtóhír

A Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójában a Barcelona is figyelte, most pedig José Mourinho is újra kijelentette, hogy a Manchester United csapatában szeretné látni a Napoli kiváló hátvédjét.

A The Times értesülései szerint José Mourinho ismét kérte a Manchester United vezetőségét, hogy januárban bármilyen összegért igazolják le a csapathoz Kalidou Koulibalyt, akinek neve az elmúlt időszakban már többször felmerült a Barcelona lehetséges átigazolásai között, mióta a katalán sztárcsapat sérülésekből kifolyólag komoly hátvédgondokkal küzd.

A 27 esztendős szenegáli hátvédet a Barcelona – akárcsak a Chelsea – már nyáron is szívesen leigazolta volna, de az olasz klub által kért 65 millió eurós árat nem voltak hajlandóak kifizetni érte, azóta pedig 2023-ig meghosszabbították a szerződését, így egyáltalán nem létszükséglet a klubja számára sem az eladása.

Koulibaly a négy év alatt több mint 160 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált, emellett a csapat színeiben összesen szerzett nyolc góljából ötöt a 2017-2018-as szezonban regisztrált, köztük például a Juventus elleni győztes találatot.