Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klasszist akar a középpályára a Barca, méghozzá őt! – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona nem elégedett az idei szezonban a középpályások teljesítményével, és mielőbbi megoldást szeretne találni a posztra, ráadásul úgy tűnik, hogy a pénz sem számít…

Arturo Vidal, Denis Suarez, Rafinha és Sergi Samper sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, így a Don Balon értesülései szerint a Barcelona vezetősége már januárban középpályást szeretne igazolni a csapathoz, méghozzá egy korábbi kiszemeltet, Szergej Milinkovics-Szavicsot.

A Lazio éppen a közelmúltban hosszabbította meg egészen 2023-ig a szerb tehetség szerződését, így egész biztosan nem lesz számukra létszükség eladni egyik legjobbjukat, akit túlzás nélkül állíthatóan egész Európa szívesen leigazolna. A 23 éves középpályás iránt az elmúlt hónapban többek közt a Manchester United, a Paris Saint-Germain, a Juventus és az AC Milan érdeklődött még a Barcán kívül.

Milinkovics-Szavics 2015-ben igazolt a római “Sasokhoz”, és évről évre egyre több lehetőséget kapva az elmúlt szezonban már 48 mérkőzésen lépett pályára, miközben a Serie A mellett az Európa-ligában is bizonyította rátermettségét, sokoldalúságát, hiszen a csatárok megjátszása és a remek átlövései mellett a védekezésből is kiválóan kiveszi a részét, miközben elsőrangú fejjátékkal bír.

Piaci érteke jelenleg 90 millió euró a Transfermarkt szerint, de ennél biztosan csak jóval többért hajlandó őt eladni klubja, hiszen még évekig szerződés köti a Lazióhoz, és a hírek szerint a játékos sem szeretne minden áron távozni csapatától.