Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: „Amint tudjuk, megvesszük Messit!”

Ugyan már több mint két éve, hogy a kínai befektető csapat bevásárolta magát a szebb napokat is látott Internazionale együttesébe, az eredmények egyelőre csak nagyon lassan jönnek. Igaz, hosszú idő után végre ott vannak a kék-feketék a Bajnokok Ligájában, ám ennél többről szólnak az álmok a Giuseppe Meazzaban.

Idén ősszel végre megtört a jég, és többek között egy olyan játékos megjelenésének is örülhetünk a BL-ben, akinek már korábban is ott lett volna a helye: Mauro Icardi. A 2010-ben még BL-trófeát nyerő Inter hosszú kihagyás után szerepel újra a legrangosabb nemzetközi klubsorozatban. Két győzelem után csak a héten kaptak ki először a csoportkörben, ám az egy előre bekalkulálható zakó volt az FC Barcelona ellenében.

Az Inter kínai tulajdonos-elnöke, az ifjú Steven Zhang azonban ennél alighanem többről álmodik, még ha szigorú neveltetése miatt is csak nehezen mer mesélni álmairól a klubjával kapcsolatban:

„A legjobb játékosok megszerzése, mint például Lionel Messi? Ahogy azt megígértem, ha lesz esélyünk arra a piacon, hogy javítsunk a keretünkön, akkor nem fogunk megijedni. Nem tudok ígéretet adni a pontos nevekről, de ha lesznek lehetőségeink, akkor azokat megtesszük. Nem szeretek az álmokról beszélni, mert azok soha nem teljesülnek. Mindig a maximumra kell gondolni, mert Velem és az egész csapatommal még a legjobb dolog is megtörténhet. Mindig velük leszek, ameddig csak lélegzem. Forza Inter!”

– fogadkozott a 27 esztendős befektető.