Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elutasították a MU ajánlatát a kapós védőért – sajtóhír

A napokban arról számoltunk be, hogy a Real Madrid is beállt a sorba a Barcelona és a Manchester United társaságában az Inter tehetséges hátvédjéért, most pedig újabb aktuális hír látott napvilágot Milan Skriniarral kapcsolatban.

(Fotó: Express)

Olaszország vezető sport napilapja, a Gazzetta dello Sport értesülései szerint ugyanis az Inter elutasította a Manchester United 75 millió eurós ajánlatát fiatal szlovák hátvédje esetében, tehát ez még mindig nem az az összeg, amennyiért a milánói gárda hajlandó lenne megválni húzóemberétől.

A Real Madriddal kapcsolatban korábban 80 millió eurós összeget emlegettek, ami így korántsem biztos, hogy elegendő lenne Skriniar megszerzéséhez, de az sem zárható ki, hogy a napokban hat alapemberével szerződést hosszabbító Inter egyáltalán nem akarja eladni őt, hiszen hosszútávon számolnának vele.

A 23 esztendős védő tavaly nyáron 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és már a tavalyi szezonban rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett. Megbízható, sallangmentes teljesítménye révén már az elmúlt kiírásban felhívta magára topcsapatok figyelmét, ám 2022-ig még élő szerződés köti őt az Interhez, várhatóan csak csillagászati áron lennének hajlandóak eladni őt.