Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennyibe kerülhet a Real Madridnak Lopetegui kirúgása

Több spanyol lap is tényként kezeli, hogy Julen Lopeteguit menesztik a Real Madrid éléről, és ez azt is jelenti, hogy szerződést bontanak az edzővel, ami elég sokba kerülhet a királyi gárdának. 

Forrás: goal.com

A katalán Sport értesülései szerint Julen Lopetegui 3 évre szóló szerződésében 6 millió eurós fizetés szerepel szezononként, ami azt jelenti, hogy ha idő előtt kirúgják, akkor a Real Madridnak vélhetően ki kell fizetni a teljes, 18 milló euróról szóló összeget.

A Barcelona elleni 5-1-es vereség után szinte már biztos, hogy meneszteni fogják Lopeteguit, a helyére pedig vélhetően Antonio Conte kerül, akinek még mindig van néhány elvarratlan szála a Chelsea-vel. Az olasz tréner a nyáron távozott a londoni klub edzői posztjáról, azonban megkezdte a felkészülést a csapattal, ezért úgy gondolja, hogy jár neki az egész szezonra járó pénz. Azonban ha elfogadja a Real Madrid ajánlatát, akkor bukni fogja ezt az összeget.

A Real Madrid még semmit nem jelentett be, ráadásul Lopetegui vezényelhette le a délelőtti edzést is. A hírek szerint a királyiak vezetősége este tart ülést, ahol megbeszélik a folytatást.