Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Öt lehetőség James Rodriguez előtt…

A napokban említést tettünk róla, hogy James Rodriguez szolgálatai iránt nagyon komoly érdeklődést mutat az olasz bajnok Juventus csapata, ezúttal pedig a klubváltás előtt álló kolumbiai játékmester számára lehetséges opciókat igyekszünk sorra venni.

A jelenleg 27 esztendős James Rodriguez nevét legtöbben a 2014-es világbajnokságon ismerhették meg, a brazíliai seregszemlén nyolc közé jutó Kolumbia egyik legjobbjaként. Ezen a nyáron igazolt a Monacótól a Real Madridhoz, s a három év alatt 110 mérkőzésen 36 gólt szerzett a blancóknál, 2017-ben azonban két évre kölcsönben a Bayernhez került, ahol a tavalyi 39 fellépése után idén eddig tíz tétmeccsen húzhatott stoplist. A bajoroknál óhatatlanul elmarad a Realnál hozott terméstől, de ez bizonyára a teljesen más stílusú bajnokságnak, csapatnak és a saját szerepkörének is betudható.

A Don Balon információi szerint a következő öt klub valamelyikében folytathatja pályafutását a mostani kölcsön lejárása után:

Visszatérés a Real Madridhoz, amennyiben a menesztett Julen Lopetegui utódja számolni fog vele
Belekóstolás Olaszországba, a fentebb említett Juventus mellett állítólag a Napoli is érdeklődik iránta, előbbi mellett Cristiano Ronaldo, utóbbi mellett Carlo Ancelotti lehet nyomós érv számára
Nagy angol kaland, a világsajtó általános értesülései szerint a Chelsea és az Arsenal egyaránt szívesen látná őt a Premier League élmenői közül