Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szenzációs igazolásra készül a Real Madrid januárban! – sajtóhír

Hamarosan véget érhet a Real Madrid szurkolók böjtje, és januárban végre megvalósulhat egy-egy várva várt nagy igazolás – legalábbis egy amerikai forrás szerint, ugyanis a blancók egy igazi klasszis-fogásra készülnek.

Az ABC értesülései szerint a “Királyi Gárda” januárban szerződtetni fogja az Inter argentin klasszisát, Mauro Icardit, aki már a milánói klubtól való távozásra készül.

A 25 esztendős argentin támadó jelenlegi megállapodása 2023-ig köti őt az Interhez, az olasz klub pedig már hetek óta egyeztetéseket folytat a sztárjátékos ügynökével, egyben feleségével, Wanda Narával az új megállapodás létrehozásáról – de a kiszivárgott információk szerint egyelőre nem sikerült előrelépniük a feleknek az új szerződés irányába.

Icardi úgy érzi, hogy most jött el számára a lehetőség a “nagy kiugrásra”, melyet a Real Madridhoz való szerződés jelentene, noha természetesen a nyilatkozataiban rendszerint hűségesen beszél az Interről.

Az argentin labdarúgó 2013 óta áll az Inter alkalmazásában, a tavalyi szezonban 29 góllal lett a Serie A társgólkirálya, az aktuális kiírásban pedig már 6 gólt szerzett és további két alkalommal eredményes volt a BL-ben is. Aktuális piaci értéke 95 millió euró a Transfermarkt szerint.