Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Görögország: Ugraiék idegenben tréfálták meg a címvédő AEK Athént

A görög élvonalbeli bajnokság 10.fordulójában, vasárnap négy mérkőzést is rendeztek. Az Ugrai Rolandot illetve Megyeri Balázst foglalkoztató Atromitosz a címvédő AEK Athén otthonában is megőrizte veretlenségét és elhozta a három pontot.

A görög bajnokság hétvégi fordulójában a legnagyobb meglepetést Ugrai Roland és Megyeri Balázs csapata az Atromitosz produkálta a címvédő AEK Athén otthonában. Mindkét magyar játékos a kezdőben kapott helyet és csapatuk óriási meglepetésre az AEK otthonában is megőrizte veretlenségét miután az utolsó percekben szerzett két góllal elhozták a három pontot a fővárosból.

Az Európa-ligában szereplő MOL Vidi görög ellenfele a PAOK a csütörtöki budapesti vereséget követően a bajnokságban javítani tudott, és 2-1-re legyőzte a Panetolikosz csapatát és újra az élre állt. A szaloniki együttes továbbra is veretlen a bajnokságba.

A forduló rangadóján az Olympiakosz és Panathinaikosz rangadóján nem született győztes, miután 1-1-es döntetlennel ért véget az összecsapás. A mérkőzésen a 61.percben Kace góljával a vendégek szereztek vezetést, amire drámai hajrában a 95.percben Pape Cissé válaszolt pontot mentve csapatának. Az Olympiakosz a tabella harmadik helyén áll hat ponttal lemaradva a PAOK mögött, valamint négy ponttal Ugraiék mögött.

A görög Superliga 10.fordulójának eredményei:

AEK Athén – Atromitosz 0-2 (0-0)
Gólszerzők: Risvanis (88.), Kolouris (90.)

PAOK Szaloniki – Panetolikos 2-1 (0-0)
Gólszerzők: Marinakis (63., öngól), Akpom (66.) ill. Crespo (71.)

Olympiakosz – Panathinaikosz 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Cisse (90+5.) ill. Kace (61.)

Lamia – Aszterasz Tripolisz 0-0
Gólszerzők: 

Levadiakosz – OFI Kréta 2-1 (2-1)
Gólszerzők: Stanojevic (25., 45.) ill. Aravidis (43.)

Xanthi – Panioniosz 0-1 (0-1)
Gólszerzők: Masouras (36.)

AEL Larissa – Giannina 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Golias (50.), Deletic (76.)

A tabella aktuális állása: