Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elképesztő igazolásra készül a Real Madrid – sajtóhír

Bár az elmúlt nyáron elmaradt a nagy költekezés a Real Madridtól, a mérsékelt eredmények hatására várhatóan a jövő nyáron Florentino Perez már nem lesz ennyire szűkmarkú, és komoly pénzösszeget kíván majd áldozni a csapat megerősítésére – legalábbis egy spanyol forrás szerint.

A Don Balon információi szerint jövő nyáron a “királyi gárda” készen áll 140 millió eurós ajánlatot tenni a Chelsea részére N’Golo Kanté szolgálataiért cserébe.

A 27 esztendős francia válogatott védekező középpályás neve nem most először merült fel a blancóknál, annak idején Zinedine Zidane is szívesen dolgozott volna együtt honfitársával, akit napjainkban rendszerint posztja legjobbjai között emlegetnek.

Kanté 2016. nyarán 35 millió font ellenében hagyta el az aktuális angol bajnok Leicester City együttesét a londoni “Kékek” kedvéért, aktuális szerződése 2021-ig köti őt jelenlegi kenyéradójához, piaci értékét pedig pillanatnyilag 80 millió euróra becsli a Transfermarkt oldala. A Premier League előtt két évet Franciaországban töltött a Caen együttesénél: egyet a másodosztályban, egyet pedig az élvonalban.