Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dembele ügynöke beszélt a játékos helyzetéről a Barcelonában

Ousmane Dembele neve az elmúlt napokban többször is felmerült a sportsajtóban, ám nem a teljesítménye miatt. A francia játékos a hírek szerint nem boldog a Barcelonában, azonban ezt most az ügynöke próbálta megcáfolni. 

Forrás: AS

Dembelével mostanában több gond is akadt a Barcelonánál. Először jelzés nélkül nem jelent meg egy edzésen, ami miatt ki is maradt a Betis elleni bajnoki keretből, ezt követően pedig elkésett a meccsről is. Csapattársa, Pique már figyelmeztette is a játékost, hogy jobban oda kell figyelnie, ahogy ezt tette Didier Deschamp, francia szövetségi kapitány is. Az újságok ezek után máris arról írtak, hogy Dembele nem boldog a katalán gárdánál, és távozni szeretne.

Most Dembele ügynöke, Moussa Sissoko szólalt meg az ügyben. Szerinte semmi sem igaz abból, amit a sajtó állít, ügyfele pedig remekül érzi magát a Barcelonában.

“Ousmane egy kiváló klubnál játszik, az edző is kedveli, és tudom, hogy a csapat sportigazgatója is meg van vele elégedve. Mindannyian tudják, hogy mindent megtesz a siker érdekében, és szerencsére képes ignorálni a kritikákat. Rengeteg az alaptalan pletyka, persze jogos, hogy még fejlődnie kell, de ez teljesen normális az ő korában.”

Az ügynök konkrétan ki is tért a problémákra, és próbálta menteni a menthetőt.

“Mindenki kiakadt, mert elkésett az Inter meccséről, ezt viszont maga az edző cáfolta meg. Most volt ez a gyomorprobléma, ami miatt igaz, hogy kicsit későn szólt, de nem érezte jól magát.”

Dembele most a franci válogatott soron következő mérkőzésein bizonyíthat, mielőtt visszatérne a Barcelonához.