Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG egyik nagy ásza a Real Madridban köthet ki – sajtóhír

Egy spanyol forrás szerint a Real Madrid jövő nyáron “világrengető” átigazolásra készül, ugyanis a Paris Saint-Germain két legnagyobb csillaga közül az egyik a “királyi gárdánál” köthet majd ki.

A spanyol AS nevű lap úgy véli, hogy a PSG-nek a pénzügyi fairplay (FFP) betartása érdekében Neymart vagy Kylian Mbappét mindenképpen értékesíteniük kell jövő nyáron, ellenkező esetben akár a nemzetközi kupákból évekre is kizárhatják őket, melyet nyilván nem szeretnének megkockáztatni.

A Real Madrid pedig esélyes lehet mind a brazil, mind a francia klasszis leigazolására, hiszen már régóta szólnak arról a hírek, hogy mindkettejüket árgus szemekkel követik.

Ugyanakkor a forrás hozzáteszi, hogy sokkal valószínűbb, hogy az egyébként is Spanyolországba vágyó Neymart fogják feláldozni a párizsiak, már csak azért is, mert a 19 éves Mbappe előtt még jóval hosszabb – és akár fényesebb – karrier állhat.

Bármelyikükről is legyen szó végül, az szinte biztosra vehető, hogy átigazolási világrekordot jelentő összegért jöhet majd létre egy ilyen klubváltás.