Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégis távozhat a Man. United egyik legjobbja! – sajtóhír

A Sky Sports értesülései szerint mégis távozni fog az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Unitedtől az elmúlt hetekben remek formában futballozó Anthony Martial…

A Sky Sports információi alapján a klub és a játékos nem tudtak egymással dűlőre jutni az új szerződést illetően, emiatt pedig újra úgy áll a helyzet, hogy Anthony Martial távozni fog a Manchester United kötelékéből. A francia támadó szerződése lejár a szezon végén, ezért januártól szabadon tárgyalhat kérőivel. Martial iránt állítólag a Chelsea és a Juventus érdeklődik élénkebben. 

Anthony Martial szempontjából nem indult valami fényesen az aktuális idény, mivel José Mourinho eleinte nem igazán számolt vele komolyabban. Az elmúlt hetekben viszont megszilárdította helyét a kezdőben, köszönhetően remek teljesítményének. A francia támadó az elmúlt 5 mérkőzésen 6 alkalommal volt eredményes, Martial többek között duplázott a Chelsea ellen illetve betalált a Manchester Cityvel szembeni városi derbin is.