Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: igazi sztárkapus érkezik a nyáron!

A legújabb sajtóhírek szerint igazi klasszis kapussal erősíti meg a keretét a következő nyáron a Juventus. Állítólag az olasz sztárcsapat a világ egyik legbefolyásosabb játékos-ügynökével, Jorge Mendessel fog lepaktálni.

www.101greatgoals.com

Az olasz sajtó legújabb híre szerint egy különleges megállapodás van készülőben a felek között. Ha hihetünk a pletykának, akkor valóban elképzelhető, hogy a világ legerősebb csapatát építik fel a portugál ügynök segítségével. Az elképzelés szerint a Juve bármelyik Mendes-képviseltért bátran bejelentkezhet, és csak az adott labdarúgó klubja lehet az akadály.

Állítólag a legfontosabb nyári célpont a kapus poszt komolyabb szintre emelése lesz. Ugyan sok panasz nem érheti a most elsőszámú portásnak számító Wojciech Szczesny teljesítményét, ám az ő tudása messze elmarad attól, mint amihez a Juve szurkolói az elmúlt tizenhét évben hozzászokhattak, Gianluigi Buffon személyében. Így hát könnyen elképzelhető, hogy jövőre már nem a lengyel lesz az első számú kapus, hanem David De Gea, aki jelenleg a Manchester United játékosa.

Az információk szerint nem csak De Gea, hanem Reuben Neves (Wolverhampton) és James Rodríguez (Bayern München és Real Madrid) érkezhet a torinói sztárcsapathoz. Természetesen rengeteg pénzért.