Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb sima Juve-siker Ronaldo és Mandzukic vezényletével! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójában a válogatott szünet után ma pályára lépett a címvédő Juventus is, amely hazai környezetben sima győzelmet aratott Ronaldo és Mandzukic góljaival a Spal vendéglátójaként!

Mandzukic mindent eldöntő gólt szerzett méghozzá akkor, amikor először viselhette klubja csapatkapitányi karszalagját! (forrás: twitter.com/juventusfcen)

A válogatott szünet után az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójának első, szombati játéknapján a Juventus is pályára lépett, amely a Spal vendéglátója volt, és természetesen toronymagas esélyese is ennek az összecsapásnak.

A Juve az esélyeknek megfelelően a 26. percben kis híján meg is kezdte a gólgyártást, ám Douglas Costa löketét kifogta a vendégek kapusa, Gomis. Ám sokat nem kellett ezután várni, hogy előnybe kerüljön a torinói címvédő, ugyanis Pjanic szabadrúgását követően Ronaldo közelről vágta be kapásból a Spal kapujába a labdát (1-0)! Ezek után a szünetig igazán nagy helyzet nem alakult ki, de a Juventus előnye a játék képe alapján nem forgott veszélyben.

A fordulás után kevéssel Douglas Costa nagy helyzete maradt ki, ugyanis Pjanic szabadrúgás után legurított labdáját ellőve a kapufát találta el az 50. percben! Tíz perccel később viszont jött az újabb hazai gól! A 60. minutumban egy szép támadás végén növelte előnyét a Juventus, miután Bonucci hosszú indítását követően Ronaldo betett labdáját Douglas Costa lőtte rá, ám azt védte a kapus, viszont a kipattanót a horvát gólvágó, Mandzukic juttatta a kapuba, aki először viselte klubja csapatkapitányi karszalagját (2-0)! A 69. percben Ronaldo ismét betalálhatott volna, de 18 méterről leadott próbálkozását védte Gomis kapus. A második félidő során is kiegyenlített volt a labdabirtoklási arány, azonban a Juventus még inkább veszélyes volt kapura, mint a szünet előtt. A hajrában is megpróbált még betalálni, de lövése mellé szállt a 82. percben. Végül már lefújásig nem változott az eredmény, a Juventus pedig két nagyágyúja, Ronaldo és Mandzukic révén hozta a kötelezőt győzelmet Torinóban!

Serie A, 13. forduló
Juventus – Spal • 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Cristiano Ronaldo (29.), Mandzukic (60.), ill.

VIDEÓ HAMAROSAN!