Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Ronaldo újabb rekordot ért el!

Lassan kezdenek elfogyni a jelzők, a már-már veteránként emlegethető Cristiano Ronaldoval kapcsolatban. A különc portugál klasszis a nyár óta immár a Juventus-ban játszik, és üldözi tovább a megdönteni való rekordokat. Az ötszörös aranylabdás tegnap este egy történelmi mérföldkövet lépett át.

Mint arról a FociClub.hu is beszámolt, a Juventus egy szoros mérkőzésen aratott győzelmet a spanyol Valencia ellenében. A torinói bajnokcsapat győzelme pedig nem csak a továbbjutás miatt lesz emlékezetes Cristiano Ronaldo számára. A portugál Eb-győztes támadó ugyanis 100. alkalommal volt győztes csapat tagja a Bajnokok Ligájában. Ez pedig egy elképesztő rekord a sorozat történetében.

Ronaldo a 100. győzelmét a 157. meccsén érte el. Ugyanis a sok-sok győzelem mellett becsúszott számára 32 döntetlen és 25 vereség is. Az öt megnyert trófeáról (egy a Manchester Uniteddel, és egy a Real Madriddal) már ne is beszéljünk.

További érdekesség, hogy Ronaldo vereséggel kezdett annak idején a BL-ben: 2003. október 1-én a Stuttgarttól kaptak ki 2-1-re, amelynek gólszerzői Szabics Imre és Kevin Kuranyi voltak.