Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-csoportellenfelétől nézett ki játékost a Man. City – sajtóhír

A Manchester City második alkalommal sem tudta legyőzni az Olympique Lyont a Bajnokok Ligája csoportkörében, a legfrissebb hírek szerint pedig a dolgukat jelentősen megnehezítő ellenfél egyik legjobbját is kiszemelték már a maguk részére…

Az olaszországi Calciomercato oldal értesülései szerint a Manchester City az OL 22 esztendős csatárával, Maxwel Cornet leigazolásával erősítene az előttünk álló, januári transzfer-időszak során.

A tehetséges szélső szerezte a Lyon mindkét gólját a kedd esti, 2-2-es döntetlenre végződő összecsapáson a City ellen, mellyel a forrás szerint komolyan felhívta magára az angol csapat vezetőinek, és konkrétan Pep Guardiola menedzser figyelmét.

Cornet utánpótlásként a különböző korosztályos francia válogatottakban szerepelt, azonban 2017 óta felnőtteknél már szülőhazája, Elefántcsontpart címeres mezét viseli. A Metz-nevelésű labdarúgó fiatal kora ellenére már az ötödik szezonját tapossa az OL alkalmazásában, s az idei kiírásban eddig három BL-gól mellett egyszer volt eredményes a francia bajnokságban (Ligue 1), míg tavaly 7, azelőtt pedig 10 találat fűződött a nevéhez.

Cornet aktuális szerződése 2021-ig érvényes csapatánál, piaci értékét a Transfermarkt 12 millió euróra becsli.