Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca mellőzött játékosa Milánóba tart – sajtóhír

A spanyol La Ligában címvédő FC Barcelona fiatal válogatott középpályása már a téli átigazolási időszakban távozhat Olaszországba.

A Barcelona mellőzött középpályását a 24 esztendős spanyol válogatott Denis Suárezt az olasz bajnokságban szereplő AC Milan szemelte ki. A spanyol középpályást már a nyár folyamán is megkörnyékezte a milánói klub, akkor a játékos sérülése miatt kútba esett az üzlet.

A 24 esztendős játékos idén csupán két mérkőzésen lépett pályára a katalánok színeiben. A fiatal középpályás a Celta B csapatában, Manchester Cityben, Sevillában és a Villarrreal együttesében is futballozott. A hírek szerint a Milan már fel is vette a kapcsolatot a katalánokkal a játékos szerződtetése kapcsán, miután Gattuso rengeteg sérültje miatt szükség van új játékosokra.

Lucas Biglia november elején sérült meg edzésen, míg Giacomo Bonaventura súlyos térdproblémákkal küzd. Mindkét játékosra hosszú kihagyás vár, Biglia várhatóan négy hónapot hagy ki, Bonaventura viszont valószínűleg már nem léphet pályára a szezonban.