Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagyon simán nyert a Juventus Firenzében – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójának nyitónapján a címvédő Juventus simán verte vendégségbe látogatva a Fiorentina csapatát, ezzel hozva a papírformát! A nap első meccsén pedig döntetlen született a Spal otthonában.

A Juve sima sikere alkalmával többek ismét betalált Ronaldo, ezúttal tizenegyesből (forrás: twitter.com/juventusfc)

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában a címvédő Juventus Firenzébe látogatott, ahol a Fiorentina látta vendégül a torinói gigászt. A meccs abszolút esélyese természetesen a vendég együttes volt.

A találkozó 25. percében úgy tűnt, büntetőt kap a hazai gárda, ám Daniele Orsato a videóbíró segítségével nem adott tizenegyest. A 31. minutumban viszont jött a meccs első gólja, melynek a Juventus játékosai örülhettek! Bentancur és Dybala szép összjátékát követően előbbi egy remek cselt vetett be a védőjével szemben, és végül így lőtt a kapuba (0-1)! Pár perccel később, a 35. minutumban Ronaldo talált volna be 25 méterről, de labdája elsuhant a Fiorentina kapuja mellett. Három perccel ezután Cancelo is hasonlóan próbálkozott a gólszerzéssel, igaz, közelebbről, de ő is mellé lőtt. Az első játékrészben több gól már nem esett, de így is érvényesülni látszott a papírforma.

A második félidő során még jobban beindult a Juventus, amely újabb gólokat szerzett! A 69. percben Dybala beadását még kifejelték, de a Cuadrado által fejjel visszatett labdáját Chiellini vágta be kapásból és fordulásból is egyben (0-2)! A 78. minutumban pedig büntetőt kapott a Juventus jogosan, miután Mandzukic beadását követően Fernandes belekapott a labdába. A tizenegyest a 79. percben Ronaldo végezte el, a portugál klasszis pedig védhetetlen lövést küldve a kapura tudott betalálni (0-3)! Ezzel nagyon sima győzelmet aratott a címvédő Juve, amely sikeréhez semmi kétség nem fért ma sem, a tabellát pedig veretlenül vezeti a torinói együttes.

Serie A, 14. forduló
Fiorentina – Juventus • 0-3 (0-1)
Gólszerzők: – , ill. Bentancur (31.), Chiellini (69.), Cristiano Ronaldo (79. – büntetőből)

VIDEÓ HAMAROSAN!


A forduló nyitómeccsén a Spal a feljutott Empoli csapatát látta vendégül és igencsak korán, az 5. percben előnybe került a vendégcsapat, melynek találatát Kurtic szerezte egy szögletet követően (1-0)! Túlzottan sokáig nem tartott a hazaiak előnye, egészen pontosan a 24. percig, amikor is Krunic passza után Caputo volt eredményes, kiegyenlítve ezzel az eredményt (1-1)! A félidő hajrájában ráadásul a fordítást is összehozta az Empoli a 43. percben, amikor a gólpasszt kiosztó Krunic 25 méterről vágta be a labdát (1-2)!

A fordulás után “csupán” egy gól született már, amely pontosztozkodást eredményezett. Hiába került emberhátrányba Cionek azonnali piros lapja miatt a 49. percben a Spal, mégis be tudott találni a hazai együttes a 66. minutumban, amikor ismét Kurtic volt eredményes (2-2)! Ezután viszont már a végéig tehát nem változott az eredmény, így pontosztozkodással zárult a fordulatos találkozó a Spal otthonában.

Spal – Empoli • 2-2 (1-2)
Gólszerzők: Kurtic (5., 66.), ill. Caputo (24.), Krunic (43.)
Kiállítás: Cionek (49.), ill.