Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Libertadores-kupa: Megszólalt a River edzője is!

A River Plate trénere, Marcelo Gallardo csapata Gimnastia la Plata elleni 3:1-es győzelmét követően már többet foglalkozott a Libertadores-kupa “furcsa és egyben kínos” döntőjével, mint a bajnoki sikerrel. 

(Kép: goal.com)

A szövetség hozott egy döntést, egyáltalán nem nézve azt, hogy ez mennyire is abszurd. Mégis mit várnak tőlem? Nem válaszolhatom azt, amit valójában gondolok!” – idézi a River trénerét a goal.com.

“Nem akarom, hogy erről kérdezzenek, hiszen most az a legfontosabb, hogy a lehető legjobb módon felkészüljünk arra a meccsre! Meg kell védenünk a szurkolóinkat. Értük csakis a pályán mutatott teljesítményünkkel tudunk kiállni.” – Folytatta a 42 esztendős szakember, aki azért csak nem állt meg ennyinél.

“A Libertadores-kupa Dél-Amerika legrangosabb sorozata, erre most 10000 kilométerrel odébb kell lejátszanunk! Talán a jövőben erre a döntőre mindenki úgy emlékszik majd vissza, hogy micsoda egy kínos esemény is volt! Ugyanakkor nem tehetünk semmit, játszanunk kell! Olyan ez az egész, mintha kirabolták volna a szurkolóinkat, megfosztva őket egy pótolhatatlan élménytől.”