Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vele könnyítené meg Pogba megszerzését a Juventus – sajtóhír

A januári átigazolási időszak közeledtével szinte napról napra jelennek meg újabb hírek Paul Pogba és a Manchester United szappanoperájáról, ezúttal talán a torinói visszatérés a legvalószínűbb, főleg hogy a Juventus állítólag egy játékost is készen áll bevonni az üzletbe.

Az olasz Tuttomercatoweb információi szerint az olasz rekordbajnok a csapattól az utóbbi időszakban többször is Anglia felé kacsintgató Alex Sandrót a Manchester United-hez küldené a francia világbajnok középpályás szolgálataiért cserébe, és még további 40 millió eurót fizetnének.

A brazil bekkel kapcsolatban utoljára arról számoltunk be, hogy mégis szerződést készül hosszabbítani, ám amennyiben igazak a mostani híresztelések, az olasz klub számára korántsem nélkülözhetetlen játékosról van szó.

Pogbát viszont a legtöbb nemzetközi forrás egybehangzó véleménye szerint nagyon szeretnék viszont látni Torinóban, ahol 2012 és 2016 között 178 mérkőzést már játszott a Juventus szerelésében, majd 2016. augusztusában 105 millió euró ellenében távozott az Old Traffordra, ahol azonban a 2017-es  Ligakupa-, és Európa-liga-győzelmet leszámítva adós maradt a kiugró eredményekkel, az idei szezonban pedig jobbára a Mourinhóval való nézeteltérések miatt biztosított állandó beszédtémát a sajtó számára, mintsem a játékával emelkedett ki.