Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-ből igazolhat holland védőt a Roma – sajtóhír

Angol sajtóinformációk szerint az olasz Serie A-ban szereplő AS Roma a Premier League-ből erősíthet, méghozzá holland válogatott játékossal.

 

Az olasz Serie A idei szezonjában nem a legjobb formáját mutató AS Roma a hátsó alakzatot erősítené meg, a legfrissebb információk szerint az egyik kiszemelt a védelem megerősítésére a PL-ben szereplő Crystal Palace holland válogatott védője Patrick van Aanholt.

A 28 esztendős rutinos védő 2017 óta szerepel a sasoknál és ezalatt 61 mérkőzésen lépett pályára és 9 gólt is szerzett. Van Aanholt korábban megfordult a Chelsea, Coventry City, Newcastle United, Leicester City, Sunderland együttesében is valamint a holland Vitesse csapatában is szerepelt kölcsönben. Pályafutása egészét tekintve 290 mérkőzésen szerepelt csapataiban és 26 gólt jegyzett ezalatt, ami védő létére elég gólerősnek mondható.

A holland nemzeti csapatban 2013.november 19-én a Kolumbia elleni barátságos mérkőzésen debütált, miután Memphis Depay-t váltotta, összesesen 9 alkalommal szerepelt eddigi pályafutása során a holland válogatottban. Szerződése 2021-ig szól a londoni együtteshez és piaci értéke közel 9 millió euró körül mozog.